Η εταιρία

Η εταιρεία FIMIS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986 με αντικείμενο το σχεδιασμό, την παραγωγή και την προώθηση στην αγορά συρταριών για βιομηχανική χρήση.

Παράλληλα , ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, δραστηριοποιήθηκε και σε άλλους τομείς όπως κατασκευή και εμπορία επίπλων και ειδών επιπλοποιίας . Σήμερα, με το διακριτικό τίτλο Homus Έπιπλα-Κουζίνα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της. Οι σύγχρονες επενδυτικές της επιλογές και η εξαγωγική της δραστηριότητα δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξή της στο μέλλον.

Αρχικά τα προϊόντα ήταν διαθέσιμα μόνο για χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα , από το 2010 και έπειτα  έχουν ολοκληρωθεί  2000 m2 εκθεσιακού χώρου  όπου θα βρείτε  έπιπλα σε μοντέρνο και κλασικό ύφος , λειτουργικές κουζίνες , εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας,  διακοσμητικά ,  χαλιά και είδη σπιτιού. Επίσης επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα σε κρεβατοκάμαρες , σαλόνια , συνθέσεις, τραπεζαρίες , παιδικά δωμάτια σε εκπληκτικές τιμές !

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το  νέο ανανεωμένο μας  χώρο στο 18 χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Καβάλας.

Η νέα μας συλλογή είναι διαθέσιμη  και σας περιμένει!

Νέο τμήμα Σχεδιασμού και Διακόσμησης

Ένα νέο τμήμα 3D Σχεδιασμού και Διακόσμησης λειτουργεί από το 2010 και σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχειακές μονάδες, χώροι εστίασης , γραφεία κλπ).

Παράλληλα το τμήμα διακόσμησης αναλαμβάνει και το δικό σας χώρο και σας προτείνει έπιπλα και ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις ανάγκες σας!