Η εταιρία

H εταιρεια FIMIS Συστηματα Συρταριων ΑΒΕΕ , ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986 με αντικείμενο το σχεδιασμό και την παραγωγή συρταριών για βιομηχανική χρήση.

Παράλληλα , ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, δραστηριοποιήθηκε και στην κατασκευή και εμπορία επίπλων.

Σήμερα, οι δραστηριότητες της εταιρείας συνεχίζουν να έχουν δυο κατευθύνσεις.

Ένας τομέας, με εξαγωγικό προσανατολισμό, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα βιομηχανικής χρήσης.

Ως δεύτερος , με το διακριτικό τίτλο Homus Living , προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς (κουζίνα, έπιπλο, ειδικές κατασκεύες) και επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχειακές μονάδες, χώροι εστίασης , γραφεία κλπ).

Οι σύγχρονες επενδυτικές της επιλογές, η εξαγωγική της δραστηριότητα και οι συνεργασίες με Ιταλικά Brand (Bontempi Casa, Arredo3, Orme Italia, Franco Ferri, MagniFlex Italia) δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξή της στο μέλλον.

Σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο   2500 m2  θα βρείτε  έπιπλα και ειδικές κατασκευές για όλο το σπίτι , λειτουργικές κουζίνες και ντουλάπες σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας χώρου,  εσωτερικές πόρτες και θωρακισμένες,  διακοσμητικά είδη και φωτιστικά.

Επίσης επωφεληθείτε από τις προσφορές του μήνα σε κρεβατοκάμαρες , σαλόνια , συνθέσεις, τραπεζαρίες , παιδικά δωμάτια σε εκπληκτικές τιμές !

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το  νέο ανανεωμένο μας  χώρο στο 18 χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Καβάλας.

Η νέα μας συλλογή είναι διαθέσιμη  και σας περιμένει!

Νέο τμήμα Σχεδιασμού και Διακόσμησης

Ένα νέο τμήμα 3D Σχεδιασμού και Διακόσμησης λειτουργεί από το 2010 και σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχειακές μονάδες, χώροι εστίασης , γραφεία κλπ).

Παράλληλα το τμήμα διακόσμησης αναλαμβάνει και το δικό σας χώρο και σας προτείνει έπιπλα και ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις ανάγκες σας!